Forsiden

Forsiden

28/03-2017

OPDATERET KL. 13:00.

Ujakkaarfiit aqqusaareerput.

Løjpen er kørt op.

Quassussuup tunua aamma aqqusaassaaq, lille malene løjpen bliver også kørt op.

 

Illoqarfimmiittoq/Byløjpen: 7,25 KM

Quassussuup tunua/Bag Lille Malene 10,4 KM

 

Mianersoqqussut/Advarsel

Quassussuup avannaata tungaa Kuanninnguit qulaatungaani massakkut aputeqarsuaarpoq. Ukiut marluk qaangiuttoq sisoornikuuvoq. Tassunaarnissinni mianersoqqussavatsigit. Ilimananngikkaluarpoq ingerlaannaq sisoriaannaanera. Kisiat sillimaniarneq pillugu kiatsippat sisuunnginnissaa pillugu sapaatip akunnerata tulliani sisutinnissaa misilinneqassaaq. Nalunaarumaarpugut. Nordsiden af Lille Malene er fyldt med sne/store snefaner. Vi anmoder folk om at være forsigtige. Der har været lavine derovre for to år siden. Vi regner ikke med at der kommer nogen lige nu, men af sikkerhedshensyn og for at undgå at der kommer en lavine når der bliver varmere i vejret prøver vi at lave en kontrolleret udløsning af lavine i løbet af næste uge. Vi melder ud.

 

 

Nalunaarutigerusupparput ujakkaartartut oqaloqatigereerlugit ujakkaarfiit pisuinnarnit atorneqartarnerat pinaveersaaqqullugu. Ujakkaarfiit pisuffigineqaraangata tumit manissakkamut sisorartunut ajoqutaasarneri pissutigalugu. Tassungalu atatillugu qamuteralaat aqqutaat aamma manissarnikoq atornissaat innersuullugu.

Vi vil gerne meddele efter samråd med langrendsklubberne meddele at al anden færdsel end skiløb frabedes på de præparerede langrendsløjper. Det er pga. spor efterladt af gående er ret generende for skiløberne. I forbindelse hermed anmoder vi gående om at bruge snescootersporet som ligeledes er præpareret.

 

Ujakkaarfiit suliarineqartarput ulluinnarni qulit ullup qeqqallu akornani. Sap. ak. naanerani qulingiluat missaanni.

Løjperne bliver kørt op mellem 10 og 12 i hverdage og i weekender ved 9-tiden.

smile

Skilift Status 28/03-2017

 

Tirsdag 28/03-2017

 
Lille lift :   

14-19

   
Store lift :

14-18

   

Webcam

webcam